Monday, January 18, 2016

Golden Rose / Ice Chic (04, 37, 16)


Odnedavno, na našem tržištu pojavila se još jedna odlična linija Golden Rose lakova, meni najdraža od svih prethodnih. Radi se o Ice Chic liniji, divnih nijansi smeštenih u elegantne četvrtaste bočice. Dok još nisu stigli kod nas, gledajući fotografije po internetu, zaljubila sam se u desetak nijansi ali nažalost nisu sve bile uvezene pa sam se odlučila za tri, koje ću vam i predstaviti.

Sve tri nijanse koje sam probala su lepo pigmantovane ali su dva sloja neophodna za potpunu pokrivenost. Suše se istom brzinom, relativno brzo a trajnost je u mom slučaju više nego zadovoljavajuća jer izdrže do pet dana bez ikakvog krzanja. Imaju lep sjaj, veoma sličan njihovoj gel liniji koja se koristi bez lampe.

Nijansa 04


Nijansa 37




Nijansa 16


Četkica je solidna mada ne toliko dobra kao kod nekih drugih Golden Rose linija lakova. Ipak, nije problematična za nanošenje pa čak i mi koji nismo toliko vešti u lakiranju noktiju možemo da budemo prilično precizni.


Još jedna novina kod ove linije je naznačen sastav na bočici, što kod prethodnih linija (ili bar većine) nije bio slučaj.


Cena lakova varira od mesta do mesta prodaje ali u proseku iznosi oko 150 RSD za 10,5 ml.

Ako ste već probale ove lakove, podelite svoje utiske sa mnom. Zanimam me da li ih volite koliko i ja :)


Do narednog posta,

xoxo

Jovana

20 comments:

  1. Baš sam ih videla pre par dana.Ovaj 16 mi deluje super :D Probaću sigurno neki :)

    ReplyDelete
  2. Dugo nisam kupovala Golden Rose lakove, zbog lošeg iskustva od pre nekoliko godina, ali me Marija Head in the Clouds razuverila sa onim WOW lakićima, probaću i neki od ovih sigurno :) Divno ti stoje sva tri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ih bas volim, nadam se da te nece razocarati :) Hvala Adjo <3

      Delete
  3. sva tri su prelepa, ne mogu da se odlucim :D

    ReplyDelete
  4. Mene zanima gde si ih nasla :) Ja ih nigde jos nisam videla..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zavisi u kom gradu zivis :) Ja ih kupujem u Novom Sadu, u Pavla Papa ulici :)

      Delete
  5. Šesnaestica zaista deluje lepo i veoma nosivo.

    ReplyDelete
  6. Interesuje me kakvi su u poredjenju sa Rich Color i Color Expert-om (kojima sam inace uglavnom jako zadovoljna) Ja sam uzela dva metalik (63 i 64) koji su jako slicni ovim dvema linijama, zato me interesuje kakve su krem lakovi, jesu li tako dobri kao krem lakovi iz navedene dve linije?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kod Rich Color linije sam bila veoma zadovoljna pigmentacijom, jedan sloj mi je bio dovoljan dok kod ovih mora dva. Clor Expert linija mi je takodje jedna od drazih ali su meni ovi dugotrajniji i mnogo lepsi sjaj imaju. Ja sam jako zadovoljna, nadam se da ces i ti :)

      Delete
  7. Jao, sva tri su super! Ja sam ranije baš volela GR lakove jer sam ih kupovala na ulici a bili su jednako dobri kao i oni po drogerijama, plus su imali širok izbor. Ali mislim da ih nikad nisam videla u prodavnici... :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, pogotpvo ove novije kolekcije jer su (bar meni) po kvalitetu bolji od mnogih visestruko skupljih. Ima ih po malim parfimerijama, vodicu te sledeci put :)

      Delete
  8. Prije par dana sam skinula gel sa noktiju (a imala sam ga preko godina). Napokon se vraćam na isprobavanje. Mislim da ću ovaj 16. Volim tu boju :)

    ReplyDelete
  9. Broj 16 mi se najvise dopada. :) Ja ih nisam još nigde videla u prodaji.

    ReplyDelete
  10. U Beogradu, u Aviv centru Zvezdara se nalazi prodavnica GR sa gomilom lakova iz raznih kolekcija.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na dojavi, nadam se da ce posluziti devojkama iz Bg-a :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...