Saturday, April 30, 2016

Japan Candy Box + Poklon!


Ako ste sladokusac kao i ja, verujem da vam nije promakla vest da možete probati slatkiše kojih nema kod nas, pretplatom na Japan Candy Box


Šta je Japan Candy Box?


JCB je kutija koja sadrži između osam i deset popularnih japanskih slatkiša, koji stižu svakog meseca na vašu adresu. U zavisnosti da li želite da se pretplatite na jedan mesec ili više, varira i cena. Cena za jedan mesec iznosi19.90$ dok je poštarina besplatna
Dodatne informacije i detalje o načinu poručivanja, možete dobiti na njihovom sajtu - OVDE.


Sadržaj aprilske kutije

Fujiya Milky Peko X Sanrio Chocolates je kobinacija mlečne čokolade i čokolade sa aromom jagode. Pored toga što je čokolada ukusna, kutija je preslatka, kao i oblici unutar nje.


Kasugai 100% Fruit Juice Gummies su gumene bombone sa ukusom grožđa. Kod nas se retko može pronaći slatkiš sa aromom grožđa dok je u slatkišima iz Japana veoma zastupljena. Bombone su veoma ukusne a ukus nije veštački već nekako, kao pravo grpžđe :)


 Meiji je moj najdraži brend kada se radi o japanskim grickalicama i slatkišima. Čim vidim da je proizvod njihov, odmah znam da će mi se dopasti. Izuzetak nisu bile ni Meiji Mushroom Mountain Chocolate Cookies pečurkice. Drška je hrskavi biskvit dok su kapice od kvalitetne mlečne čokolade.


Pored arome grožđa, primetila sam da je Coca-Cola takođe vrlo popularna pa su se u ovom paketu našla i dva slatkiša sa ukusom iste. Radi se o Coris Cola & Soda Soft Candy i Hi-Chew Chewy Candy Cola bombonama. Oba slatkiša su ukusna i imaju sličan ukus.


Slane grickalice budu u manjini u ovakvim paketima i ovog puta sam dobila dve. Jedna od njih su Bourbon Petit Grilled Pizza Rice Crackers. Radi se o pirinčanim krekerima a ja moram priznati da nisam probala ništa ukusnije i da mi je donekle drago što ih nema kod nas jer znam da bih živela na njima :)


Druga slana grickalica iz paketa je Calbee Sapporo Potato Vegetables Snacks. Takođe vrlo ukusna grickalica, nalik na flips, ali ne toliko kao prethodna :)


Primetila sam da se u svakoj kutiji nađe i jedan DIY slatkiš pa se tako u aprilskoj našao Kracei Sea Animals DIY Gummy Kit. Ovaj slatkiš još nisam probala ali na osnovu prethodnog iskustva sa ovim kutijama, znam da se radi o gumenim bombonama, zanimljivim deci za igru, ali i nama malo starijima :)


Kabaya Karipori Candy Sticks je kupija sa više malih pakovanja u kojima se nalaze štapići koji se tope u ustima. Pomalo su kiselkasti ali ukusni i vrlo zarazni :)


Deseti, ujedno i poslednji, proizvod iz aprilske kutije je Meiji Mini Grape Gummies kesica. Radi se o kesici sitnih bombonica sa aromom (''za promenu'') grožđa :)



Pravila

Ako želite da jedna kutija stigne i na vašu adresu, prijavite se isključivo putem Rafflecopter aplikacije. Što više ulazaka imate, veće su šanse da osvojite kutiju.

S obzirom na to da kutiju ne šaljem ja, već direktno stiže na adresu dobitnika, postoji mogućnost da platite troškove carine (ja sam svoje platila oko 100 dinara/1 euro).

Mogu se prijaviti svi, bez obzira na zemlju stanovanja.
Pazite da mail adresa sa kojom se prijavljujete bude ona koju koristite i proveravate jer ukoliko budete izvučeni, kontaktiraću vas putem mail-a.




a Rafflecopter giveaway

Želim vam svima puno sreće!


Do narednog posta,

xoxo

Jovana

4 comments:

  1. Uvek me obraduju tvoji postovi o Japan Candy Box-u :D Sve mi deluje preslatko ^^

    ReplyDelete
  2. Odlicno, bas bih volela da osvojim! :) Vec neko vreme gledam i kanim se da narucim, ali nikako, tako da bi ovo bila bas lepa prilika da isprobam japanske slatkise i slanise. :)

    Pozdrav
    Vanja

    ReplyDelete
  3. Obozavam slatkise,a ove samo ove tvoje slike cine da mi krene voda na usta,bas bih volela da ih probam.Srecan Uskrs,sve najbolje.

    ReplyDelete
  4. Moj dedа nemа zube, pа mi se žаli:
    Jeo sаm čokolаdu kаo mаli
    i sаdа mi evo polа zubа fаli!

    Čovek tek kаd ostаri,
    shvаti neke stvаri:
    Čokolаdа nije zdrаvа, pošto zube kvаri!

    Dedа, dedа, nisi u prаvu,
    evo, bаkа će reći istinu prаvu:
    Čokolаdu možemo slobodno dа žderemo,
    аko zubiće, nаkon jelа, dobro operemo!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...