Thursday, October 22, 2015

MAKE UP FOR EVER / Ultra HD puder & Pro Bronze Fusion bronzer


Danas sam posebno uzbuđena jer pišem o dva proizvoda koja sam mnogo zavolela u vrlo kratkom roku. Naime, u julu sam dobila priliku da isprobam neke nove MUFE proizvode i već isti dan sam poželela da pišem o njima. Kako se radi o proizvodima nešto višeg cenovnog ranga, odlučila sam da sačekam da se dobro upoznam sa njima i da zajedno prođemo kroz sve vremenske prilike, kako bih mogla što tačnije da vam ih predstavim :)

@jovanininstagram

ULTRA HD INVISIBLE COVER FOUNDATION

Ultra HD puder prvenstveno je namenjen potrebama kamere i fotoaparata jer se fotografiše besprekorno. Verujem da smo svi prošli kroz situacije da nam neki puder na licu izgleda odlično a kada pogledamo fotografiju na kojoj imamo isti taj puder, shvatimo da tu baš nešto ne štima. Uzroci toga mogu biti brojni a jedan od najčešćih je SPF faktor koji se nalazi u puderu. Ultra HD puder, pored toga što licu daje prirodan izgled, na fotografijama izgleda savršeno.


Ultra HD puder je namenjen svim tipovima kože a ja ću u nastavku teksta pisati o tome kako se ponašao na mom licu, koje je mešovito, sa masnijom T-zonom i suvim delovima u predelu obraza. 

Prilikom odabira pudera, moj izbor se uvek svodio na one sa srednjom moći prekrivanja. Uvek mi je bilo draže da mi se vidi neka sitna nepravilnost nego da dobijem ''zacementiran'' ten. To je upravo ono što mi se kod Ultra HD pudera najviše i dopalo. Pokrivenost koju dobijate sa njim nije potpuna ali ga na licu gotovo i ne osetite. Ukoliko želite veću prekrivenost, vrlo lako ga možete naneti u još jednom sloju, bez osećaja težine na licu. Tokom letnjih dana i velikih vrućina, nakon par sati događalo mi se da mi prosijaju delovi T-zone ali ništa što blot papir ili sloj papirne maramice nije mogao da reši. Suve delove mi nije isticao, štaviše, u potpunosti ih je kamuflirao.

Kod Utra HD pudera, najviše me je iznenadio efekat koji daje kroz objektiv, tačnije ''blur'' efekat. Na fotografiji ispod, možete videti kako izgleda na licu, bez prajmera, korektora i bilo čega drugog, par sati nakon nanošenja. Pored pudera, na fotogafiji je prikazan i bronzer.


Takođe, bitno je napomenuti da sa ovim puderom nećete dobiti mat izgled već nešto slično prirodnom, zdravom sjaju kože. 
Pakovanje je jednostavno i vrlo lepo a sam proizvod se lako dozira pomoću pumpice. U bočici se nalazi 30 ml proizvoda.



Ultra HD puder, kao i ostali MUFE proizvodi dostupni su u SEPHORA radnjama. Cena pudera je 5890 RSD.

PRO BRONZE FUSION - ULTRA NATURAL & WATERPROOF

Bronzeri su već dugo moja omiljena kategorija proizvoda kada se radi o šminci. Probala sam ih dosta a ovo je prvi put da sam se susrela sa teksturom kakvu ima Pro Bronze Fusion. Naime, radi se o teksturi između one kakvu imaju kompaktni proizvodi u kamenu i onih kremastih. Na prvi pogled, bronzer deluje kao i svi drugi bronzeri u kamenu ali ako ga malo jače stisnete prstom, videćete da se pomera kao da stiskate gumu. Zbog svoje teksture, nije praškast i ne kruni se te zbog toga nema bespotrebnog rasipanja proizvoda koji leti na sve strane. 


Na fotografiji iznad možete videti kako izgleda nakon tri meseca, (skoro)svakodnevnog, korišćenja. Prilikom nanošenja, potrebna je tvrđa četka jer na mekšim četkama gotovo da i ne ostane proizvoda. Vrlo lako se može nadograđivati na licu i teško se može desiti da preterate. Bez obzira na to kolike su vrućine bile, uspešno je odolevao i zadržavao se na licu sve dok nisam sama želela da skinem šminku. Pakovanje je veoma lepo, napravljeno od čvrste plastike, sa ogledalom. Sam proizvod ima 11 g.


MUFE Pro Bronze Fusion dostupan je u SEPHORA parfimerijama a cena je 4910 RSD.


Ako volite da se fotografišete, ili pak imate neki važan događaj koji će ostati zabeležen putem fotografija ili video snimka, ukoliko ste u mogućnosti, moja iskrena preporuka je da uložite u ove proizvode jer zaista vrede.

Ukoliko ste probale neki od ovih proizvoda, podelite svoje utiske sa mnom :)




Do narednog posta,

xoxo

Jovana


4 comments:

  1. Kojom cetkom nanosis bronzer? Ja ga imam par meseci,i i dalje esperimentisem sa cetkama. Pa skupljam savete sa svih strana. 😊
    Odlicni proizvodi bez sumnje. Ja sam ovaj puder probala, u inostranstvu ti daju pristojne testere,uzela dve nijanse i imala za 3 nanosenja. Ali na zalost moje lice se prebrzo prosija sa njim. 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najcesce ga nanosim sa Real Techniques kosom cetkom za bronzer, iz ovog seta https://www.google.rs/search?q=real+techniques&biw=1280&bih=709&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIsdyRkPPWyAIVwahyCh2XGAhf#imgrc=aP1vVf4cVF-s6M%3A
      Drago mi je da se i tebi svidja :)

      Delete
  2. Iste utiske imamo! <3 Drago mi je da i tebi toliko odgovaraju.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...