Friday, November 13, 2015

Kawaii Box GIVEAWAY (II)


Nakon par meseci, još jedna Kawaii kutija je našla svoj put do mene. Za one koji ne znaju, radi se o mesečnoj pretplati na kutiju sa 10-12 kawaii proizvoda, koja stiže na vašu adresu. Poštarina je besplatna a cena mesečne pretplate kreće između 18,90$ i 17,30$, zavisno od toga na koliko meseci želite da se prijavite. 
Sadržaj kutije najviše odgovara mlađim devojčicama, mada, nađe se tu i poneka sitnica ili pak slatkiš za nas malo starije :)

MEIJI DIY SUSHI-BAR GUMMIES je prvi proizvod okobarske Kawaii kutije. Radi se o gumenim bombonama različitih ukusa i oblika, koje se mogu kombinovati po suši principu :)


Drugi proizvod su ANIMAL STICKER SHEET simpatične nalepnice sa domaćim životinjama. Inače, nalepnice slične ovima se uglavnom nađu u svakoj Kawaii kutiji i jedan su od meni najdražih proizvoda.


Proizvod koji mi se takođe mnogo dopao je LOLLIPOP hemijska olovka. Lepo piše i izgleda prilično verodostojno :)


JEWELRY SEAL nalepnice namenjene su ukrašavanju telefona, kompjutera i svega ostalog pogodnog za ulepšavanje :) Ono što je najbitnije, napravljene su od proverene, netoksične plastike.


POPCORN ROLLING STAMP SET je set različitih pečata i sunđerčića sa mastilom.


U oktobarskoj Kawaii kutiji našla se i HEART SHAPED NAIL FLAKES kesica sa plavim srcima, namenjena ukrašavanju noktiju.


FLAN DAKIGURUMI PLUSH POUCH je najveći proizvod oktobarske kutije. Može poslužiti kao plišana igračka ali i kao futrola.


FINGER FAMILY MONSTER POUCH je sladak plavi novčaničić, napravljen od plastike.


U oktobarskoj kutiji našlo se i nešto što me je slatko nasmejalo. Radi se o UNCHI_KUN POOP lizalici :)


NEKO EMOJI MINI MINI POUCH novčaničić je još jedan proizvod namenjen najmlađima :)


Poslednji proizvod, meni najdraži, je PATTERN ENVELOPE set ukrasnih kesica/koverata kakve sam i inače kupovala jer su zgodne za pakovanje manjih poklona.



Moja Kawaii kutija biće prosleđena jednoj mladoj dami a vi ako želite da osvojite jednu za sebe ili da obradujete neku devojčicu iz svoje okoline, prijavite se ISKLJUČIVO putem Rafflecopter aplikacije. Takođe, tu ćete moći da vidite koliko je vremena ostalo za prijavljivanje. Što više ulazaka budete imali, imate više šanse da budete izvučeni.

Izvučenom dobitniku, nagradu ne šaljem ja već Kawaii Box tim, pa postoji mogućnost da prilikom dostave platite PDV, ja sam za svoju kutiju platila 100 dinara (manje od 1).

Nagrađivanje je INTERNACIONALNO.

Najlepše vas molim da detaljno pročitate pravila.




a Rafflecopter giveaway
Do narednog posta,

xoxo

Jovana

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...