Friday, February 26, 2016

iHerb kupovina i prvi utisci + Poklon (VIII)


iHerb je u proteklom periodu bio prepun odličnih akcija kojima nisam mogla da odolim. Ceo paket me je koštao nešto više od 20$ te smatram da sam odlično prošla i time samu sebe tešim :)

Good Clean Fun - Šumeća kupka

Šumeće kupke za kadu su nešto što mnogo volim ali nažalost kod nas izbor nije baš velik. Kada sam na iHerb-u videla kupku koju ubacite u kadu i koja, kada se istopi, ostavi figuricu princa ili žabe, znala sam da je moram naručiti. Još je nisam probala ali ću vam javiti šta je moja sudbina :D

Na iHerb-u je možete pogledati OVDE.


Real Techniques - Expert face brush

Moj prvi susret sa iHerb sajtom bio je upravo zbog Real Techniques četkica jer tada nisu bile dostupne kod nas a jedini sajt koji je radio dostavu za Srbiju bio je iHerb. Real Techniques četke sam naručivala u više navrata i sa svakom sam bila prezadovoljna jer su i dan danas kao nove. Četka za nanošenje tečnog i kremastog pudera je naveliko hvaljena pa sam odlučila i nju da probam. Veoma je nežna i mislim da ćemo se lepo družiti.

Na iHerb-u je možete pogledati OVDE.


St. Dalfour - Čaj

St. Dalfour čajevi se mogu pronaći i kod nas, u bolje snabdevenim marketima ali je cena drastično viša. Radi se o kvalitetnim organskim čajevima čija je cena kod nas oko 500 dinara dok se na iHerb-u mogu često naći na akciji pa sam tako i ja ovaj platila oko 1,5$. Kutija sadrži pet različitih aroma i od svake po pet kesica, od kojih su limun i jagoda moji favoriti :)

Na iHerb-u ga možete pogledati OVDE.


Dr. Woods - Almond Castile Soap

Zbog mnogo pozitivnih komentara, rešila sam da probam i Dr. Woods prirodan sapun koji se može koristiti za lice, kosu, telo... Miris ovog sapuna je intenzivan i identičan marcipanu, što se meni veoma dopada. Nisam očekivala da će mi se miris toliko svideti pa ga neprestano njuškam. Sapun je blag, 100% prirodan i 100% veganski i mojoj koži veoma prija mada je rano o tome govoriti.

Na iHerb-u ga možete pogledati OVDE.


Thompson - Ulje origana

Ulje origana sam spominjala u mojoj poslednjoj iHerb kupovini i rešila sam da ga ponovo naručim jer sam prezadovoljna. Kada nastupi sezona virusa, ja sam obično prva koja se razboli. Tokom proteklih mesec dana, svi oko mene su bili bolesni a ja zdrava, što se nikada ranije nije desilo :) 

Na iHerb-u ga možete pogledati OVDE.


Madre Labs - Kafa i kakao

Prilikom svake kupovine, imate pravo da izaberete dva proizvoda po drastično nižoj ceni. Ovog puta odlučila sam da uzmem pakovanje od tri kesice od kojih je jedna kafa a druge dve kakao, koje sam platila svega 0,10$. Svi proizvodi su sertifikovani organski i jedva čekam da ih probam jer su kritike veoma dobre.

Na iHerb-u ih možete pogledati OVDE.


Peanut Butter & Co. - Kikiriki puter

Iako sam se ranije zgražavala pri samoj pomisli na kikiriki puter, sada sam jedan od vernih obožavalaca. Smooth Operator je kremast, prirodan, veganski i bez GMO-a. Veoma je ukusan a i količina je dobra obzirom na to da ima oko pola kilograma.

Na iHerb-u ga možete pogledati OVDE.


Nature's Answer - Pasta za posvetljivanje zuba

U mojoj poslednjoj iHerb kupovini, mogli ste videti pastu za zube sa cimetom. Iako mi se ta pasta svidela, rešila sam da probam i ovu jer mi kod one sa cimetom nedostaje osećaj svežine. Svi sastojci u ovoj pasti su prirodni a da li zaista posvetljuju zube, naknadno ću vas obavestiti :)

Na iHerb-u je možete pogledati OVDE.


e.l.f. - Paleta senki za oči + četkica

Paleta o kojoj nemam ništa da kažem jer se nadam da će mi prve utiske javiti jedna od vas :) Opširnije o svemu pročitajte par redova niže.


****

Za sam kraj, kao i uvek, želim da nagradim jednu od vas. S obzirom na to da ne zahtevam nikakve posebne uslove od vas osim da živite na teritoriji Srbije (zbog komplikovanog načina slanja za druge zemlje) i da ne ostavljate duple komentare, molim vas da te uslove ispoštujete. 


Ispod fotografije sa poklonom, ISKLJUČIVO na Facebook stranici Jovanin Kutak - Blog, ostavite komentar o kom proizvodu iz ovog posta biste želeli da čitate nešto više. Igramo se nedelju dana, nakon čega ću objaviti ime dobitnika takođe na Facebook stranici. 

Molim vas da dobro pročitate pravila! Komentare ostavljene na pogrešnom mestu, kao i one koji nisu u skladu sa navedenim pravilima neću uzimati u obzir.

Ako još niste kupovali preko iHerb-a, možete iskoristiti popust od 5$ na prvu kupovinu uz kod ZGL944.

Srećno svima :)

Do narednog posta,

xoxo

Jovana


24 comments:

  1. ahahah ocajno zelim ProncOrFrog :D Svaki put kad izbacis post iHerb nameracim se za kupovinu i nalete prece stvari. Sad definitivno sastavljam spisak i urucujem muzu za 8.mart!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako me neko kidnapuje i osisa na 0, znacu da je tvoj muz :D

      Delete
  2. Good Clean Fun - Šumeća kupka je ono sto me ovde najvise odusevilo,nisam mala ali bi me stvarno obradovala,a princ ili zaba mi svakako izmamio osmeh i time ulepsao dan.

    ReplyDelete
  3. Ti si zaista veran kupac na njihovom sajtu, verujem da ce nagrada za ovakve postove doci u bilo kom obliku. :) Nemam kadu trenutno, rado bih kupila sumecu kupku. Dr.Woods me bas zanima i jedva cekam da cujem detaljnije misljenje. ;) 💝

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam zavisnik kojem nema pomoci a najveca nagrada mi je kad ugledam svoj paket na vratima :) Inace, Dr. Woods je odlican, zao mi je sto ga ranije nisam uzela :)

      Delete
  4. Jovana pomagaj! Cele zime sam bolesna,ali bukvalno,od kako sam dete upisala u jaslice ni jedan virus nas nije zaobišao. :(
    Koliko košta to ulje origana? Jel ozbiljno pomaže?
    Inače sve si lepo izabrala. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Ema, ja verujem da pomaze ali nisam doktor pa ne mogu da tvrdim nista. Najbolje bi bilo da pitas nekog ko je strucan. Ja sam prvi put cula za ovo ulje od zene koja ima dvoje dece i koja kaze da im nijedan lek nije davala od kako piju origano (jer nije bilo potrebe). KOd nas u apotekama je dosta skuplje, ja sam ovo platila oko 6$ ali na sajtu postoji mnogo razlicitih, skupljih i jeftinijih.

      Delete
  5. Svaki put posle tvog posta uđem na njihov sajt i razbolim se... Ja bi od svega po nešto i još nešto više...

    ReplyDelete
  6. Koliko ja uživam u tvojim iHerb avanturama :D Šumeća kupka je fenomenalna, baš ću je naručiti :))) Sve ostalo je jako lepo, baš ono što bih i sama izabrala <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja uyivam ali novcanik bas i ne :D Javi sta si dobila :) <3

      Delete
  7. Almond castile soap :) bas me zanima kakav je prema kozi lica. Moj trenutni gel za umivanje mi je dobar, ali nisam bas odusevljena njime.Mozda bi ovaj bio dobra promena :)

    ReplyDelete
  8. Kao i uvek, ja kukam za karticom kada vidim tvoje iHerb postove. :D
    Nadam se da će ti se RealTechniques četkica dopasti jer je meni najbolja koju posedujem. :) A kikiriki puter, probala sam jednom i to stvarno nije za mene. :D

    ReplyDelete
  9. hej jel znaas mozda ako narucim oko 45e i stavim dhl da li ce mi cariniti,citala sam da hoce jer iherb napise staru cenu (bez popusta) a manje od toga mi se ne iplati jer je postarina velika,a obicnom postom nikako jer naplate carinu nasi....jel planiras da porucis da vitacosta...oni pisu cenu posle popusta sto znaci da nce biti problema sa dhl :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni iHerb uvek na kutiju napise cenu paketa sa popustima i bez troskova dostave tako da mislim da neces imati problema. Pogotovo ako narucujes preko DHL-a, onda se desi da ti paket stigne na kucnu adresu cak bez ikakvih dodatnih troskova. Mozes i obicnom postom, ne mogu ti cariniti ako je paket jeftiniji od 50 eura, samo platis pdv. Tako je bar meni uvek bilo. Ne planiram da narucujem preko Vitacosta jer sam navikla na iHerb i jako sam zadovoljna njihovom uslugom.

      Delete
  10. Cao, za koliko ti stižu paketi preko Iherb-a? Jer uzimaš onu najjeftiniju varijantu od 4 dolara? I da li fukcionišu oni popusti preko 40 dolara 10dolara off? Meni uvek pokazuje samo 5 dolara popust. Prvi put planiram da naručim samo ne znam koliko mi se isplati (jer su me pošteno odrali zadnji put za neki neseser sa šminkom čija je cena 21,5 funtu, uredno su mi naplatili i pdv i carinu). RT četkice su vrh godinama ih imam ali neke mi fale pa...:)
    Hvala unapred na odgovoru

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uvek uzimam najjeftiniju dostavu i stigne mi u proseku za tri nedelje. Po novom, ta dostava se ne placa ako ti je paket iznad 40$ pa bude besplatna. Onaj popust od 10% vazi ali ga dobijes tek na sledecu kupovinu. Ako ti je npr. 10%=4$, od sledece kupovine ti ih oduzmu. Carinu ne placam na pakete ispod 50$, samo PDV.

      Delete
    2. Uvek uzimam najjeftiniju dostavu i stigne mi u proseku za tri nedelje. Po novom, ta dostava se ne placa ako ti je paket iznad 40$ pa bude besplatna. Onaj popust od 10% vazi ali ga dobijes tek na sledecu kupovinu. Ako ti je npr. 10%=4$, od sledece kupovine ti ih oduzmu. Carinu ne placam na pakete ispod 50$, samo PDV.

      Delete
    3. Veliko zakasnelo hvala :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...