Monday, August 15, 2016

Benefit / Goof Proof Brow Pencil & Browvo! Conditioning Primer


Krajem juna, bilo mi je veliko zadovoljstvo da prisustvujem divnom Benefit druženju u čast predstavljanja novih proizvoda, namenjenih savršenim obrvama, koji se sada već uveliko mogu pronaći u Sephora parfimerijama. Predstavljanje su vodile dve gošće iz Rumunije, koje su nam detaljno pričale o svakom proizvodu, novim nijansama, načinu upotrebe... Neke detalje sa promocije ste mogli videti na Instagramu i Fejsbuk stranici, dok ću naredne redove posvetiti proizvodima koje sam probala. 

Goof Proof Brow Pencil (4)

Goof Proof Brow Pencil je simpatičan 2 u 1 proizvod, gde se sa jedne strane nalazi olovka a sa suprotne je spuli. Od šest nijansi, koliko se nalazi u ponudi, moja je broj četiri. Kada smo već kod nijansi, zgodno je spomenuti da su svi proizvodi osmišljeni tako da ukoliko vam odgovara olovka broj četiri, i kod svih ostalih proizvoda proizvoda za obrve bićete broj četiri. Ovo pravilo se odnosi na one proizvode za obrve koji dolaze u šest nijansi.


Kompletna linija proizvoda za obrve smeštena je u simpatična srebrna pakovanja, pa tako i Goof Proof olovka. Ukoliko malo bolje pogledate, možete primetiti da je jedan kraj (poklopac) duži a jedan kraći. Ispod kraćeg dela nalazi se spuli dok je ispod dužeg olovka.Spuli ili češljić, kako ko više voli, veoma lepo je urađen. Dlačice nisu ni previše krute a ni previše meke. Verujem da je sve stvar navike ali ja ne mogu da zamislim popunjavanje obrva bez prelaska na kraju sa češljem. Razlika je veoma vidljiva a obrve odmah deluju prirodnije, bez oštrih prelaza. 


Olovka je koso sečena i pljosnata, te je pogodna za popunjavanje i širih delova, ali i onih delikatnijih. Kada sam prvi put uzela olovku u ruke, pomislila sam kako moram paziti da je ne odvrnem previše jer neću moći da je vratim. Iako sam imala takvo iskustvo sa sličnim proizvodima sa ovakvim patentom, to kod ovo olovke ne mora da vas brine. Olovka se sasvim lepo ''odvrće i zavrće'', već više od mesec i po dana koliko je svakodnevno koristim. 


Rekla bih da je tekstura poput voska ali opet dovoljno tvrda, taman toliko da se ne topi i ne razmazuje. Intenzitet boje je lako dozirati jačinom pritiska prilikom nanošenja. Olovka je vodootporna i obećava postojanost dvanaest časova. Da li je vodootporna nisam probala ali definitivno traje tokom čitavog dana, sve dok sami ne odlučite da skinete šminku. 
Proizvod ima 0.34 grama. Primera radi, ja olovku koristim oko mesec i po dana i potrošila sam oko 1/3.


Cena Goof Proof olovke je 3800 dinara.

Browvo! Conditioning Primer

Kako svaki komad šminke sada ima prajmer, više ni obrve nisu izuzetak. Benefit je Browvo! prajmer osmislio kao proizvod sa dve namene. Prva je da se koristi pre šminkanja, kako bi boja bila intenzivnija, dok je druga namena da se koristi tokom noći kao tretman za rast obrva. 


Proizvod je bezbojam i gelast a dozira se okretanjem donjeg dela. Jedan ''klik'' dovoljan je za jednu obrvu. Deo sa silikonskim ''iglicama'' namenjen je podsticanju mikrocirkulacije zarad boljeg rasta obrva ali i kao češalj koji obrve lepo pripremi za nanošenje željenog proizvoda za popunjavanje. Browvo! prajmer u sebi sadrži keratin i sojine proteine, zadužene za zdraviju i puniju dlaku.
Prajmer nisam koristila kao noćni tretman, niti sam  po tom pitanju primetila razliku ali ga zato nisam zaobilazila pre šminkanja. Iako je olovka sama za sebe dovoljna, meni se više dopalo korišćenje u kombinaciji sa prajmerom jer imam osećaj da se nakon njega boja lepše ''zalepi'', kao i da je intenzivnija.
Prajmer sadrži 3.0 ml


Cena Browvo! prajmera je 4300 dinara.


Benefit proizvode možete pronaći u Sephora parfimerijama.

Ukoliko ste probale neki od spomenutih proizvoda, podelite svoje utiske sa mnom :)Do narednog posta,

xoxo

Jovana


4 comments:

 1. Lepo opisanoi stvarno divni proizvodi.ja za obrve koristim avonovu olovku za obrve dark braon jer imam problem sto imam i sede obrve pa moram da ih potamnim.nisu mi skroz sede vec pojedine dlacice tako da je veoma ruzno.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala Slavice :) Mislim da bi farbanje obrva moglo da vam pomogne, ne znam da li ste razmisljali o tome...

   Delete
 2. Goof proof mi je otkriće godine! Obožavam je i savršeno radi posao :)
  Fotografije su odlične :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala <3 Meni mnogo olaksava zivot, nikad brze i lakse nisam popunjavala obrve :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...