Saturday, November 5, 2016

iHerb kupovina i prvi utisci + Poklon! (XIV)


Krajem oktobra naručila sam još jedan paket sa iHerb-a ali vam tek sada pišem o njemu jer mi obaveze nisu dozvoljavale da fotografišem proizvode. Na neki način to je dobro jer vam u narednim redovima pišem malo više od prvih utisaka. Kao dostavu, opet sam odabrala DHL i paket je stigao za 3 dana. Kao i ranije, nisam imala nikakve dodatne troškove (carina i pdv) ali vodite računa da vam cena robe ne prelazi 50$ ukoliko ne želite da vam se paket carini.

Mane 'n Tail - Herbal Gro šampon

Ukoliko ste ispratili moje iHerb postove, verujem da su vam Mane 'n Tail proizvodi već poznati. S obzirom na to da moje oduševljenje njima sve više raste, rešila sam da probam i Herba Gro šampon. Paket mi je stigao pre par dana pa sam već imala priliku da ga isprobam i u potpunosti je ispunio moja očekivanja. Lepo miriše, odlično čisti kosu i veoma lako se ispira. 

Na sajtu ga možete pronaći OVDE.


Real Techniques - Sunđer za šminkanje

Pre par meseci sam prvi put naručila Real Techniques verziju sunđera i na samom početku nisam bila zadovoljna. Tačnije, trebalo mi je vremena da se naviknem i nakon tog perioda mi je bio sasvim dobar. Najbolji dokaz tome je to što se ponovo našao u mojoj iHerb korpi. Ovog puta je kutija stigla slomljena na jednom mestu jer je u paketu bilo teških i kabastih stvari ali kutija svakako nije od koristi.

Na sajtu ga možete pogledati OVDE.


Desert Essence - Losion (kokos)

Miris kokosa obožavam i želela sam da naručim mleko za telo sa mirisom istog. Čitajući komentare za ovaj losion, naišla sam na mnogo pozitivnih ali bilo je i onih koji su hvalili losion ali im se miris nije dopadao. Zbog toga sam odlučila da naručim putno pakovanje kako bih ga probala. Meni se miris veoma dopada, kao i formula i sledeći put ću sigurno naručiti redovno pakovanje.

Na sajtu ga možete pogledati OVDE.


Organyc Beauty - Tuferi

Kao što sam već spominjala u poslednjih nekoliko postova, DHL ima akciju na dostavu za pakete iznad 40$. Kada u korpu smestim sve što želim, ako mi fali nekoliko dolara do 40, obično ubacim neki jeftin proizvod koji mi neće dodatno otežati paket jer mi proizvodi koje naručujem već budu dovoljno teški. Zbog toga sam ovog puta naručila tufere koji mi svakako trebaju i sasvim mi je svejedno da li ću ih kupiti na iHerb-u ili ovde. Ipak, prednost dajem ovima sa iHerb-a jer za 2$ dobijam organske tufere, za koje sam sigurna da nisu beljeni raznim hemikalijama.

Na sajtu ih možete pogledati OVDE.


Physicians Formula - Butter Bronzer

Proizvod kojem sam se definitivno najviše radovala iz ovog paketa je Physicians Formula bronzer. Dugo sam o njemu slušala pohvale i želela da ga kupim ali je najsvetlija nijansa uvek bila rasprodata. Sada mogu slobodno da kažem da ga je vredelo čekati. Miriše predivno (na kokos), nijansa je veoma prirodna i idealna za naredni period, prelepo se nanosi i postojan je na licu. Iako mu je naziv ''Butter Bronzer'', nije u potpunosti kremast već je praškaste teksture ali se pod prstima pomalo topi. Sigurno ću vas nakon nekog vremena obavestiti o dodatnim utiscima ali trenutno sam oduševljena.

Na sajtu ga možete pogledati OVDE.


Rishi - Sweet Matcha

Matcha prah je postao redovan u mojim iHerb paketima pa verujem da više nema ni potreba da mu posvećujem previše reči osim - Zavisnost još traje :)

Na sajtu ga možete pogledati OVDE.


Johnson & Johnson - Flasteri

Još jedan proizvod koji ste već imali prilike da vidite u prethodnim paketima. Meni su ovi flasteri toliko divni da ih uglavnom uvek imam u torbi i razdelim ih čim nekome zatrebaju. Pored toga što su preslatki (za nas Snoopy ljubitelje), veoma su kvalitetni i ne spadnu čim se pokvase.

Na sajtu ih možete pogledati OVDE.


*** Poklon ***

Došli smo i do dela za koji verujem da će vama biti najzanimljiviji, a to je mali znak pažnje kojim želim da vam se odužim za poverenje i uvek divne komentare. 
Zima nam se bliži a ovaj paketić sam zamislila kao mali set za ''preživljavanje'' zime, tj. kao skup svih onih sitnica za jedno lepo i ušuškano zimsko veče. Sa iHerb-a sam vam naručila:
1. Palmer's kremu za ruke sa maslinovim uljem
2. Out of Africa 100% prirodan balzam za usne
3. Nestle Mini Marshmallows kakao

A tome sam dodala još neke sitnice za potpuni ugođaj :)

4. Čokoladne kašičice od mlečne i crne čokolade
5. Balea masku za stopala
6. Balea so za kupanje
7. Lonče iz Moomin kolekcije

Ukoliko želite da učestvujete, potrebno je da na Facebook stranici Jovanin Kutak - Blog ispod fotografije koja je označena sa ''Poklon'' (identična fotografiji ispod) ostavite fotografiju nečega što zimi volite da koristite (kozmetika, šminka,...), čitate, pijete... Izbor je na vama. Uvek u vašim predlozima pronađem nešto zanimljivo i unapred se radujem gledanju istih :). Potrebno je samo da fotografija bude vaša autorska, kao i da živite na teritoriji Srbije kako bih vam bez problema poslala vašu nagradu. Igramo se dve nedelje nakon čega ću pomoću Random.org aplikacije izvući dobitnika. 

Srećno! :)

* Napomena
Zbog dosadašnjeg iskustva, najlepše vas molim da se ne prijavljujete sa više profila, kao i da mi ne šaljete poruke da ''izvučem'' baš vas. Molim vas i da mi ne šaljete poruke sa pitanjima kada ću objaviti ime dobitnika a da period za prijavljivanje još nije ni istekao. Uvek sa zadovoljstvom odgovorim na svako pitanje ali na takva neću odgovarati. Takođe, na poklon se ne dobijaju svi proizvodi spomenuti u postu već samo oni koji su označeni na fotografiji sa ''Poklon''.


iHerb je od 1. novembra uveo nova pravila pa ukoliko prvi put naručujete, račun vam više neće biti snižen za 5$. Umesto toga, unošenjem koda za popust (ZGL944) račun će vam biti umanjen za 10% od ukupne cene narudžbine. 



Do narednog posta,

xoxo

Jovana



9 comments:

  1. Odličan izbor kao i uvek, pamtim za svoju prvu porudzbinu :) Poklon je diiivan :)

    ReplyDelete
  2. Zanimljiv pokloncic,pa jos i lonce za ispijanje caja ili tople cokolade u zimskim vecerima,divota,pa jo i maska za stopala,kao i sve te predivne stvarcice potrebne svima nama,post je prelep,svaka cast,pozdrav.

    ReplyDelete
  3. Veliko bravo za napomenu :)

    Lepe stvarčice. Ovaj šampon me mami, pa se razmišljam. A kašičice su san snova :)

    ReplyDelete
  4. Joj mene srecom niko jos nije pitao da njega izvucem hahaa. Uzas. Stalnbo slikate taj nesle napitak sa iHerba, moram vise da ga narucim i ja nekad. Gde si kupila te kasicice??? A o Matcha prahu mastam od kad si pisala o njemu i od tad ozbiljno planiram da vise narucim nesto sa iHerb.

    ReplyDelete
  5. Mislim da cu i ja uskoro da se upustim u tu famoznu iherb kupovinu, hvala na savetima

    ReplyDelete
  6. Sve je super, ali poklonciccccc <3
    Pitam se samo gde nalazis sve te slatke stvari..

    ReplyDelete
  7. Ovoo je takoo divan paketic za predstojece hladne dane! :D
    Srdacan pozdrav, Vama Jovana! :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...