Thursday, November 17, 2016

Team Love / Zaful


Prva saradnja sa sajtom Zaful.com me je potpuno oduševila, te sam bez razmišljanja rešila da prihvatim njihovu ponudu i ponovo izaberem nešto za sebe. Pored toga što sam bila zadovoljna kvalitetom stvari, kod mene vrlo važnu ulogu igra i ljubaznost PR tima. Ljudi sa kojima sam komunicirala uvek su bili tu da mi u najkraćem roku odgovore ako me je zanimalo nešto što nije bilo navedeno na sajtu, naznače niži iznos na paketu ako je vrednost robe bila za carinjenje i sl. 

Ovog puta naručila sam mantil koji ću vam predstaviti u nastavku. Pre svega, moram pohvaliti kvalitet izrade i vrstu materijala. Svaki detalje je jako lepo urađen i svi šavovi su na svom mestu. Na rukavima se nalaze izvezeni detalji od konca, koji su takođe jako pedantno urađeni. Mantil je sa unutrašnje strane postavljen pa je topliji nego što izgleda. Iako mi se dopao na fotografiji, uživo mi je još lepši a to često nije slučaj sa kupovinom preko ovakvih sajtova. Veličine su verodostojne i ja sam sebi naručila veličinu S. Uz svaku veličinu, na sajtu se nalaze i tačne mere na koje treba obratiti pažnju. S obzirom na to da sam ja dosta niska, unapred sam znala da mi i veličina S može biti za nijansu veća. Tako je i bilo, što ćete verovatno moći da vidite na fotografijama, ali na sreću mojoj najboljoj drugarici savršeno odgovara pa je njoj prosleđen nakon fotografisanja.

Na sajtu ga možete pogledati OVDE.

Zaful tokom novembra ima odlična ''tajna'' sniženja pa ukoliko vam je nešto potrebno, možete pratiti šta je to sniženo OVDE.







Ako ste već imali iskustva sa Zaful.com sajtom, podelite svoje utiske sa mnom :)

Do narednog posta,

xoxo

Jovana

8 comments:

  1. Nedavno su mi stigle neke stvari sa Zafula i delim oduševljenje. :)
    Sve što mi je stiglo je divno, samo sam za košulju omašila i uzela veću nego što mi je potrebno. U svakom slučaju, mislim da imaju dobre stvari, približno kao SheIn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je zbog toga :) Sa SheIn-a su me kontaktirali ali nisam pronasla nista sto bih nosila pa nisam ni narucivala tako da ne mogu da tvrdim nista ali cu sada sigurno pogledati :)

      Delete
  2. Predivan i prelepo ti stoji, nisi ga trebala prosleđivati :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala <3 Mozda se ne vidi na fotografijama ali mi je dosta sirok :) Iako mi je zao sto ga necu nositi, drago mi je jer je otisao u dobre ruke :D

      Delete
  3. Imam slicno iskustvo sa pomenutim sajtom, sve sto sam porucila je bilo isto kao na slici, velicine taman (pratila sam naznacene tabele za svaki artikal), i prezadovoljna sam. Za tu cenu nisam ni ocekivala nesto preluksuzno i od skupih materijala ali je sasvim zadovoljavajuceg kvaliteta! Mantilic izgleda sjajno, good choice, sigurno se drugarica odusevila 👌🏻☺️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upravo tako, nista sto sam uzimala nije bilo mnogo vise od proseka ali nije ni gore od onoga sto se moze pronaci npr. u Zari :) Hvala, jeste, odusevljena je :)🙈

      Delete
  4. I ja s njima suradujem i odusevljena sam odjecom.
    Ovaj mantil mi do sada nije zapinjao za oko ali predivan je i super ti stoji :)

    ReplyDelete
  5. Prelep je i zaista ti lepo stoji :) Nisam do sada sarađivala sa njima ali sam čula dosta pohvala.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...